Boeken

Catalogus > Boeken > Groen in de hoogte >
  • Groen in de hoogte 0

Groen in de hoogte

€ 19,99

Aantal:   + In mijn winkelmandje

Omschrijving

Groenauteur Jean Vanhoof gaat dieper in op alle mogelijke vormen van groen in de hoogte en vertelt hoe je je eigen groene plekje kunt creëren.

Geveltuinen, dak- en muurtuinen, balkontuintjes, de trend in de grote steden is 'ontharding'. Met een groene gevel fleur je niet alleen je huis en ineens ook het straatbeeld op, geveltuintjes beschermen de gevel, ze dempen het geluid en ze zuiveren de lucht. Dit boek bundelt praktische info en tips om zelf aan de slag te gaan met eenvoudige klimplanten, bloempotten, plantenbakken of hangzakken. En het toont een reeks professionele tuinsystemen zoals vegetale muren bij openbare gebouwen die bijdragen tot een leefbare, groene stad.

Gegevens

Nederlandse naam: Groen in de hoogte
Type: Boeken
Groen in de hoogte Groen in de hoogte Groenauteur Jean Vanhoof gaat dieper in op alle mogelijke vormen van groen in de hoogte en vertelt hoe je je eigen groene plekje kunt creëren.

Geveltuinen, dak- en muurtuinen, balkontuintjes, de trend in de grote steden is 'ontharding'. Met een groene gevel fleur je niet alleen je huis en ineens ook het straatbeeld op, geveltuintjes beschermen de gevel, ze dempen het geluid en ze zuiveren de lucht. Dit boek bundelt praktische info en tips om zelf aan de slag te gaan met eenvoudige klimplanten, bloempotten, plantenbakken of hangzakken. En het toont een reeks professionele tuinsystemen zoals vegetale muren bij openbare gebouwen die bijdragen tot een leefbare, groene stad. Boeken
Terug