Boeken

Catalogus > Boeken > Tuinrozen Mooi & Sterk >
  • Tuinrozen Mooi & Sterk 0

Tuinrozen Mooi & Sterk

€ 17,95

Aantal:   + In mijn winkelmandje

Omschrijving

Aan de hand van prachtige foto's vertelt Hanneke van Dijk van elke roos de specifieke eigenschappen en wat deze zo geschikt maakt voor onze tuinen.In een uitgebreid inleidend gedeelte geeft ze achter-grondinformatie over de verschillende rozenfamilies en rozengroepen, het verzorgen en snoeien van rozen, de verschillende groei- en bloeiwijzen en de planten waarmee rozen gecombineerd kunnen worden. Ze baseert al deze informatie op haar ervaring en op de kennis die bekende kwekers met haar gedeeld hebben.
Ook rozen in potten en bakken en rozen die voor heerlijke rozenbottels zorgen, komen in dit boek aan bod.In het ROZEN ABC dat daarop volgt beschrijft Hanneke 100 rozen die de moeite waard zijn, met verhalen over hun eigenschappen, hun buren en verzorging. Er zijn rozen bij die op hortensia's lijken en net zo mooi verkleuren in de herfst. Klimrozen en ramblers die je uitstekend kunt combineren met sterke clematis of andere vaste planten.Het boek is voorzien van een adressenoverzicht (Nederland en Vlaanderen) en een register.

Gegevens

Nederlandse naam: Tuinrozen Mooi & Sterk
Type: Boeken
Tuinrozen Mooi & Sterk Tuinrozen Mooi & Sterk Aan de hand van prachtige foto's vertelt Hanneke van Dijk van elke roos de specifieke eigenschappen en wat deze zo geschikt maakt voor onze tuinen.In een uitgebreid inleidend gedeelte geeft ze achter-grondinformatie over de verschillende rozenfamilies en rozengroepen, het verzorgen en snoeien van rozen, de verschillende groei- en bloeiwijzen en de planten waarmee rozen gecombineerd kunnen worden. Ze baseert al deze informatie op haar ervaring en op de kennis die bekende kwekers met haar gedeeld hebben.
Ook rozen in potten en bakken en rozen die voor heerlijke rozenbottels zorgen, komen in dit boek aan bod.In het ROZEN ABC dat daarop volgt beschrijft Hanneke 100 rozen die de moeite waard zijn, met verhalen over hun eigenschappen, hun buren en verzorging. Er zijn rozen bij die op hortensia's lijken en net zo mooi verkleuren in de herfst. Klimrozen en ramblers die je uitstekend kunt combineren met sterke clematis of andere vaste planten.Het boek is voorzien van een adressenoverzicht (Nederland en Vlaanderen) en een register. Boeken
Terug