Nieuw!

Catalogus > Nieuw! > Garden Igloo >
  • Garden Igloo  0
  • Garden Igloo  1
  • Garden Igloo  2
  • Garden Igloo  3

Garden Igloo

€ 799,00

Aantal:   + In mijn winkelmandje

Omschrijving

Ken je de Garden igloo al ? De Garden igloo is zowel weerbestendig als corrosiebestendig, onverwoestbaar, 100% recycleerbaar, geschikt voor gebruik in elk seizoen, kan worden geïnstalleerd in minder dan 60 minuten en ... het ziet er ook nog goed uit. In elke regio kan het de planten in de winter beschermen tegen vorst, harde wind en sneeuw. In het voorjaar stimuleert het de groei van de eerste scheuten van uw planten en in de zomer houdt het UV-stralen tegen. Met zijn twee seizoensgebonden covers biedt het schaduw wanneer het te warm is en hou je de koude buiten terwijl je op de zomer wacht. Het is een speelplaats voor kinderen, berging, tuinhuisje, serre, jacuzzi afdekking of paviljoen. GRATIS VERZENDING

Gegevens

Nederlandse naam: Garden Igloo
Type: Nieuw!
Maatomschrijving: Diameter van 3,60m , Max. Hoogte van 2,20m , grondoppervlakte van 10 vierkante meter en een totaal volume van 16 kubieke meter.
Bloeimaand: zeer onopvallend
Bladhoudend: nee
Snoei: nee
Garden Igloo Diameter van 3,60m , Max. Hoogte van 2,20m , grondoppervlakte van 10 vierkante meter en een totaal volume van 16 kubieke meter. Garden Igloo Ken je de Garden igloo al ? De Garden igloo is zowel weerbestendig als corrosiebestendig, onverwoestbaar, 100% recycleerbaar, geschikt voor gebruik in elk seizoen, kan worden geïnstalleerd in minder dan 60 minuten en ... het ziet er ook nog goed uit. In elke regio kan het de planten in de winter beschermen tegen vorst, harde wind en sneeuw. In het voorjaar stimuleert het de groei van de eerste scheuten van uw planten en in de zomer houdt het UV-stralen tegen. Met zijn twee seizoensgebonden covers biedt het schaduw wanneer het te warm is en hou je de koude buiten terwijl je op de zomer wacht. Het is een speelplaats voor kinderen, berging, tuinhuisje, serre, jacuzzi afdekking of paviljoen. GRATIS VERZENDING Nieuw!
Terug