Service

Kwaliteitsgarantie

iPlants staat garant voor de beste kwaliteit.  Wij werken enkel samen met de beste leveranciers en kwekers. Uniformiteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Vlotte levering

Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen om de planten zelf te komen ophalen ofwel te laten leveren via koerier. U kunt daarenboven kiezen om de planten/materialen persoonlijk door ons te laten leveren. Op die manier kunnen we u op elk moment te woord staan en worden de planten in de beste staat bij u thuis afgeleverd.


Snel en veilig betalen

U heeft de keuze om te betalen via Bancontact, creditcard of overschrijving. Met PayPal garanderen we u een veilige en snelle manier om online op iPlants.be te betalen. Uw betaling wordt onmiddellijk ontvangen, waardoor de bestelling ook heel snel verstuurd kan worden.


Gratis advies


Bij ons bent u aan het juiste adres met al uw vragen, ook na verkoop. Met meer dan 15 jaar vakkennis helpen wij u zo goed mogelijk verder en verlenen wij gratis advies.


Persoonlijk contact


Persoonlijk contact met de klant vinden wij uiterst belangrijk. Indien u dit wenst, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.